jo

who i am?

al sud de l'índia hi va haver un iogui molt conegut anomenat sri ramana maharsi. preguntar-se constantment "qui soc?" era el seu truc per assolir la il·luminació.
ets el teu nom? ets la teva nacionalitat? ets la teva edat? ets el teu cos? ets la teva ment? ets la teva professió?
jo, com vaig néixer al 64, soc mig català (la meva mare és rosinca) i mig belga però també una mica francès i, molt sovint, de cap banda. la meva companya, la silke, és alemanya. vaig viure a bèlgica, frança i espanya. soc pare i fins i tot avi, tinc diversos oficis, m'agraden tantes coses com viatjar per l'ample món, el mar i els velers, caminar per les muntanyes, l'empordà, cuinar, els llibres, la música, córrer, el ioga, la meditació i tantes coses més. què t'explicaré? tu, que són un pilot d'anys!
doncs t'explicaré el que és just. és a dir el que és just per situar-te i, eventualment, perquè es produeixi una trobada.

imaginació

inventar, dibuixar, idear i crear. de nen volia ser inventor. inicialment la meva professió és la de creatiu, grafista i comunicador visual.

ioga

és alhora una pràctica, un estil de vida i una manera de guanyar-me la vida. el meu enfocament holístic del ioga prové del 'ioga integral' desenvolupat per sri aurobindo i la mare.
ho vaig descobrir fortuïtament durant un viatge a l'índia. després vaig tornar allà, vaig indagar i em vaig formar com a professor de hatha. actualment ofereixo classes a sala, a domicili i fins i tot a la feina.

empordà

m'encanta recórrer i compartir amb la gent camins, pistes i senders de la meva terra, l'empordà. silke i jo ho fem pel pur plaer de caminar i de conèixer a altres persones.
aleshores també soc guia “bon coneixedor del parc natural del cap de creus” i fins i tot, guia de la ciutadella de roses.

la vie en roses

la meva parella, silke, i jo ens oferim com a guies de la vida local a roses. ajudem a les persones que es traslladen aquí, que vénen sovint o que tenen previst fer-ho. els acompanyem, els guiem i els ajudem a descobrir o redescobrir el lloc, la cultura i la gent; mentre busquen un lloc per viure i durant el seu procés de mudança, instal·lació i familiarització.
més informació a (www.lavieenroses.cat).

parlar de la mort

periodicament, a roses, la silke, i jo compartim un pastís i un te o un cafè amb la gent, al voltant d'una taula per parlar de la mort, obertament i sense tabús.
ho fem en català, castellà, de vegades també en francès, anglès o alemany.
no hi ha agendes, objectius o temes preestablerts, ni es tracta d'una sessió de suport o d'assessorament per al dol.
més informació a (www.facebook.com/deathcaferoses).

compartir benestar

tu, simplement, imagina un lloc a roses o a prop de roses, on es pugui conèixer millor a si mateix, conèixer els altres, moure el seu cos-ment-ànima, compartir la seva experiència, continuar creixent, dominar l'estrès, aportar al món , fer alhora que ser, passar-ho bé...
aquest lloc es diu el casal zen (www.elcasalzen.org). la silke i jo, ho estem creant.

simplicitat

desprendre's del que sobra, quedar-se just amb allò necessari. quanta bellesa hi ha en el simple!

eric milet
+34 605 856 740
ericmilet@gmail.com
roses, girona, spain